היי,
גם אני המתנתי בהונג קונג. אם מדובר בטיסת המשך ארוכה, יש בשדה התעופה בהונג קונג מקלחות מפנקות וגם עוד פינוקי מסאז', בהחלט שווה. אבל לא הייתי מוותרת על לצאת משדה התעופה! הונג קונג הכי מערבית בעולם המזרח שיש. משהו מיוחד במינו, וכבר שתצא משדה התעופה תרגיש ותראה את זה.
פסל הבודהא הענק, נמצא באותו אי בו נמצא שדה התעופה, האי נקרא "לנטאו" - הפסל נמצא ליד מקדש פו לין, וכדאי להיכנס גם אליו.
בהמשך הייתי ממליצה לך לנסוע לפסגת ויקטוריה - "ויקטוריה פיק" (באי הונג קונג ולא באי לנטאו בו נחתת).
פסגת ויקטוריה משקיפה על כל האיזור, איים וגורדי שחקים משרדיים. שילוב מפתיע.
קניות בשוק ובחניות עושים בקאלון, באיזור שנקרא מונג קוק.
אם יוצא לך להיות גם בלילה, יש שוק לילה בקאלון בברחוב טמפל שהוא אחלה שוק.
ויקטורייה פיק חובה, חוץ מזה אפשר לבקר בשדרת הכוכבים, פארק קאולון, שוק הציפורים ואולי באיזה מקדש.
היי, גם אני המתנתי בהונג קונג. אם מדובר בטיסת המשך ארוכה, יש בשדה התעופה בהונג קונג מקלחות מפנקות וגם עוד פינוקי מסאז', בהחלט שווה. אבל לא הייתי מוותרת על לצאת משדה התעופה! הונג קונג הכי מערבית בעולם המזרח שיש. משהו מיוחד במינו, וכבר שתצא משדה התעופה תרגיש ותראה את זה.
פסל הבודהא הענק, נמצא באותו אי בו נמצא שדה התעופה, האי נקרא "לנטאו" - הפסל נמצא ליד מקדש פו לין, וכדאי להיכנס גם אליו. בהמשך הייתי ממליצה לך לנסוע לפסגת ויקטוריה - "ויקטוריה פיק" (באי הונג קונג ולא באי לנטאו בו נחתת). פסגת ויקטוריה משקיפה על כל האיזור, איים וגורדי שחקים משרדיים. שילוב מפתיע.
קניות בשוק ובחניות עושים בקאלון, באיזור שנקרא מונג קוק.
אם יוצא לך להיות גם בלילה, יש שוק לילה בקאלון בברחוב טמפל שהוא אחלה שוק.
תהנה!