אני מגיעה לאודיאפור מפושקאר כשבוע לפני הטיסה שלי לארץ ממומבאיי.
אני מתכוונת לשהות ארבעה ימים באודיאפור ואז להמשיך למומבאיי. אני לא מצליחה למצוא מידע על רכבת וכמה זמן נסיעה זה. אני מאוד אשמח לקבלת מידע על הנסיעה הזו!
תודה רבה
שירה
היי שירה
אני לא זוכר אם יש משם רכבת, הרכבת האחרונה שאני זוכר באזור היא מאג'מר שליד פושקר.
אבל!
בטוח אבל בטוח שיש אוטובוסים למומבאי ואולי גם רכבות...
להערכתי נסיעה בערך של 15 שעות.
:)
יש רכבת מאודייפור למומבאי, שימי לב, שלוש פעמים בשבוע, רכבת לילה. נסיעה של 17 שעות. מגיעה לתחנה BCT טרמינל בנדרה.(לא מכירה).
הערכה יפה למנהל הפורום, איך יכולת להעריך את זה? אני נסעתי את הדרך הזאת בג'יפ וספרתי כל קילומטר על המפה ועדיין בחיים לא הייתי מעריכה זה כל כך קרוב.
אני מעדיפה רכבת, יותר נוח פחות קופצני, אפשר להסתובב, אפשר לרדת בתחנות ולשתות צ'אי, בתוך התא תמיד נוצרים מפגשים ופותחים שולחן, זה כיף מבחינתי ועם הרבה יותר ספייס, וגם הגב מבסוט.
לעומת זאת באוטובוס יש הרבה פחות אנשים ונראה לי שזאת הסיבה שאנשים מעדיפים אוטובוס הם מרגישים שהנסיעה יותר אישית וזה מה שהכי נוח להם.
כך או כך מבחינת הזמנים, הרכבת תגיע שלוש ארבע שעות לפני האוטובוס, במקרה הטוב אם לא יהיה פאנצ'ר או תקלה במנוע.
היי שירה אני לא זוכר אם יש משם רכבת, הרכבת האחרונה שאני זוכר באזור היא מאג'מר שליד פושקר. אבל! בטוח אבל בטוח שיש אוטובוסים למומבאי ואולי גם רכבות... להערכתי נסיעה בערך של 15 שעות. :)
יש רכבת מאודייפור למומבאי, שימי לב, שלוש פעמים בשבוע, רכבת לילה. נסיעה של 17 שעות. מגיעה לתחנה BCT טרמינל בנדרה.(לא מכירה). הערכה יפה למנהל הפורום, איך יכולת להעריך את זה? אני נסעתי את הדרך הזאת בג'יפ וספרתי כל קילומטר על המפה ועדיין בחיים לא הייתי מעריכה זה כל כך קרוב.
קחי אוטובוס סליפר, משהו כמו 20 שעות נסיעה
אני מעדיפה רכבת, יותר נוח פחות קופצני, אפשר להסתובב, אפשר לרדת בתחנות ולשתות צ'אי, בתוך התא תמיד נוצרים מפגשים ופותחים שולחן, זה כיף מבחינתי ועם הרבה יותר ספייס, וגם הגב מבסוט. לעומת זאת באוטובוס יש הרבה פחות אנשים ונראה לי שזאת הסיבה שאנשים מעדיפים אוטובוס הם מרגישים שהנסיעה יותר אישית וזה מה שהכי נוח להם. כך או כך מבחינת הזמנים, הרכבת תגיע שלוש ארבע שעות לפני האוטובוס, במקרה הטוב אם לא יהיה פאנצ'ר או תקלה במנוע.