• ארז
    14:36      18.02.12

שלום, אשתי ואני טסים לתאילנד ב1/3 לירח דבש של חודש. כאשר ביררתי מידע בפורום מסויים, והתייעצתי האם להזמין טיסות פנים ומלונות מהארץ הרגשתי שתשובתם הייתה מלאת אינטרסים שאזמין אצלם, ולכן ייעצו לי להזמין כבר עכשיו טיסות ומלונות דרך אתר מסויים.. הם השאירו אותי עם חששות שנתקע בלי מלון/בלי טיסת פנים.

התרשמתי לטובה מהאמינות והמקצועיות של מנהלי הפורום כאן, ורציתי לשאול האם באמת זה המצב או שאפשר להגיע ולזרום? כי היינו שמחים שהטיול לא יהיה מתוכנן לגמרי ונהנה מהספונטניות. אודה לכם על תשובה מפורטת :)

העלאת תמונה
    סנטורו - מנהל הפורום
    מנהל הפורום
    15:58      18.02.12

ראשית... מזל טוב!!!

בתכנון ירח דבש, מומלץ ללכת על בטוח.

עשו כך, צרו קשר עם 2 עד 3 סוכני נסיעות המומלצים לכם על ידי קרובים. בקשו הצעות מחיר לטיסות, טיסות פנים ומלונות.

החליטו לגבי הצעה מסויימת וצרו קשר עם כל אחד מהגורמים שנסגרו על מנת לוודא שאכן הכל ברור והתאריכים סגורים וההזמנות מאושרות...

כך סוגרים הזמנה "על בטוח".

אם אתם בראש ספונטני יותר, סגרו לפחות את טיסות הפנים כבר מהארץ כדי שיהיה איזשהו מתווה וזרמו בתאילנד. אומר לך בכנות, חודש בתאילנד זה מעט ואני לא ממליץ להסתמך על ספונטניות, על מנת שלא תמצאו את עצמכם ללא מחפשים לכם מקום לינה עייפים ורעבים או נכנסים לנסיעות של 15 שעות באוטובוס...

ספונטניות אפשר אולי להשאיר באיים, לדוגמא אם תגיעו לקו סמוי, תוכלו לבחור בין קופנגן, קו סמוי וקו טאו ולזוז מניהם איך שתרצו, כנ"ל באזור פוקט - קופיפי. אבל לפחות שתחכה לכם טיסה חזרה לבנגקוק... תארגנו איזה מסלול וספרו לנו! אנחנו פה

ארז
    11:53      20.02.12

היינו רוצים לבלות בצפון 4 ימים. חשוב לנו לראות מקומות יפים ולעשות ראפטינג. באופן אישי אני לא מתלהב מטיולי הג׳יפים המאורגנים של הישראלים. רציתי לדעת איך אני עושה זאת באופן עצמאי. האם לפנות שם לסוכנויות מקומיות? מה אתם ממליצים? דרך אגב, אנחנו מעוניינים להיות בנסיעות כמה שפחות.. תודה מראש, ארז

ברדה ג'ינו רפאל הבית של רפי צ'נג מאי
    19:33      20.02.12

שלום לך כן רצוי לעשות עצמאי תיצור קשר אם אחד הסוכנים יעזרו לכם ביי

מקרא סימנים
  • קישור מצורף
  • מצורפת תמונה
  • הודעה נעוצה
  • הודעה עם תוכן
  • הודעה ללא תוכן
  • תגובה עם תוכן
  • תגובה ללא תוכן