• בני
    15:55      13.02.12

איך הם??? אפשר להזמין מהם בלי פחד של בטיחות ואמינות? יש המלצןת אחרות? (סנטיאגו - לימה) תודה רבה בני

העלאת תמונה
    מו צ'ילה
    16:56      13.02.12

חברה גדולה מאוד וטובה מאוד!!! מבחינתי אם היו להם קווים באותם מסלולים של אל על הייתי טס איתם ולא עם אל על.

ריוונדל לימה
    04:47      14.02.12

חברה פגזית, הייתי אומר שווה ברמתה לאל על (אם כי אין על התכנים של אל-על שהם בעברית והאוכל ליגה) אבל לעומת איברייה היא לא רואה אותה ממטר וחברה הטובה ביותר ביבשת

איתן הוסטל ריוונדל, מיראפלורס לימה פרו הוסטל חדש, מושקע,מפואר וזול עם הנהלה ישראלית 24 שעות. מצטט את האורחים בגאווה : ההוסטל מס 1 ביבשת ! :) http://www.rivendellhostels.co.il --------------------------------------------------------- נגיעות מעולם "שר הטבעות" ואיור השמן הגדול בעולם של הטבעת

מו צ'ילה
    10:06      14.02.12

אין ספק בנוגע לאוכל...בנוגע לתכנים זה לא כל כך משנה כשיש לפטופ עם סוללה של 8 שעות:-))) מה שהכי מציק לי באלעל זה החוסר מקןם לרגליים שלאנשים גבוהים (כמוני...) זה ממש אבל ממש מעיק!

ריוונדל לימה
    19:24      14.02.12

הייתי בטוח שבואינג נוחים באירבאס (שאלו ההבדלים בין החברות) האמת אני תמיד טס KLM שלא רואה ממטר לא את אלה ולא אלה.

גם אוכל, גם מקום, גם VOD מטורף של סרטים חדשים והפינוק הכי גדול זה עצירה של 7 שעות בחזור...באמסטרדם......אין כמו לסגור את הטיול ככה :) :)

אגב עם כדור שינה גם איברייה בסדר

מקרא סימנים
  • קישור מצורף
  • מצורפת תמונה
  • הודעה נעוצה
  • הודעה עם תוכן
  • הודעה ללא תוכן
  • תגובה עם תוכן
  • תגובה ללא תוכן