עוד על אורוגוואי

אוטובוס שינה

אשמח לדעת האם ומה התנאים הנדרשים לנסיעה ...

וואי-וואש בפרו באוקטובר

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות את הטרק ...

המלצות לתכנון טיול בברזיל בזמן הקרנבל

הייתי מעניין לקבל מידע על טיול לברזיל למשך 18 ...

אורוגוואי - ויזה ושגרירויות

לישראלים אין צורך בויזה על מנת להיכנס למדינה, רק דרכון תקף לחצי שנה לפחות.
 

אשרת שהייה
בכניסה למדינה מקבלים בדרך כלל אשרת שהייה ל-90 יום אשר ניתנת להארכה.


הארכת אשרת שהייה
הסיכוי שתרצו להישאר באורוגוואי יותר משלושה חודשים הוא קלוש, אך אם בכל זאת ברצונכם להאריך את השהות עליכם לגשת למשרדי ההגירה שנמצאים בעיר הבירה.
 

 

שגרירות אורוגוואי בישראל

כתובת: רח' שנקר 4. הרצליה פיתוח.

טל: 09-9569611/2

פקס: 09-9515881

 

שגרירות ישראל באורוגוואי

כתובת: bulevar artigas 1585
montevideo

טל: +598-2-400-4164/5/6

פקס: 598-2-409-5821+

מייל: info@montevideo.mfa.gov.il

אתר אינטרנט: http://montevideo.mfa.gov.il

שעות פעילות: ב'-ה': 9:00-12:00