עוד על תאילנד

בהוטן

אהלן חבר'ה!! מישהו הגיע במקרה לבהוטן? במה זה ...

טיול למזרח

צריכה בתכנון טיול.תאילנד וייטנאם לאוס פילפינים ...

אפשר להתחיל לטרק בנפאל באמצע ספטמבר?

מישהו יודע להגיד מניסיון?

תאילנד - ויזה לתאילנד ושגרירויות

 
ויזה לתאילנד

למי מכם המגיעים לתאילנד לתקופה של 30 יום ופחות, ישנו פטור מהוצאת ויזה. כאשר תנחתו בתאילנד או תחצו את הגבול אליה תקבלו אשרת שהייה למשך 30 יום. תוכלו להאריך את האשרה מספר פעמים, אם תצאו ותכנסו שנית למדינה. ישנה אפשרות להארכת האשרה מעבר ל – 30 הימים אם אתם מעוניינים להישאר במדינה מספר מועט בלבד של ימים נוספים, ובמקרה כזה תקבלו 7 ימי שהייה נוספים. בפרק זמן של חצי שנה מהיום הראשון בו נכנסתם לתאילנד לא תוכלו לשהות במדינה יותר מ – 90 ימים בסך הכל. אם אתם מעוניינים לקבל אשרה מראש, לשהייה של 90 יום, ואינכם מעוניינים לצאת מהמדינה ולהיכנס אליה חזרה, תוכלו לפנות לשגרירות התאילנדית בישראל או במדינה בה אתם שוהים, ולבקש "Non Immigrant Visa", ולקבל אשרת שהייה רצופה של 90 יום.

 

שגרירות ישראל בתאילנד (בנגקוק)

כתובת: No. 19 Sukumvit Soi, Ocean Tower II 25thFloor, Bangkok 10110.

טלפון: 66 – 2 – 2049200.

פקס: 66 – 2 – 2049255.

דוא"ל: info@bangkok.mfa.gov.il

אתר: http://bangkok.mfa.gov.il

 

 

שגרירות תאילנד בישראל

כתובת: שדרות שאול המלך, 21, תל – אביב, 64367.

טלפון: 03 – 6958980, או: 03 – 6958984.

פקס: 03 – 6958991.

דוא"ל: thaisr@netvision.net.il

אתר: http://www.mfa.go.th/web/1315.php?depid=210