עוד על קולומביה

אוטובוס שינה

אשמח לדעת האם ומה התנאים הנדרשים לנסיעה ...

וואי-וואש בפרו באוקטובר

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות את הטרק ...

המלצות לתכנון טיול בברזיל בזמן הקרנבל

הייתי מעניין לקבל מידע על טיול לברזיל למשך 18 ...

קולומביה - ויזה לקולומביה ושגרירויות

לישראלים אין צורך בויזה על מנת להיכנס לקולומביה, רק דרכון בר תוקף לחצי שנה לפחות.
 

אשרת שהייה
בכניסה למדינה מקבלים לרוב אשרת שהייה של 60 יום, אך ניתן גם לקבל אשרה ל-30  יום ול- 90 יום, תלוי בפקיד ובכם. אם ברצונכם לקבל אשרה ל-90 יום תבואו עם כרטיס טיסה יוצאת לעוד חודשיים לפחות או שתנסו לשכנע את הפקיד.
 

הארכת אשרת שהייה
ניתן להאריך את האשרה ל- 30 ימים נוספים לכל היותר במשרדי רשות ההגירה שנקראים DAS. הארכה כזו עולה בסביבות ה-30 דולר.

 

שגרירות קולומביה בישראל

כתובת: רח' ארלוזורוב 111. תל אביב.

טל: 03-6953416/9

פקס: 03-6957847

שעות פעילות: ב'-ו': 9:00-13:00

 

כתובת נוספת

רח' פנקס 52, קומה 6. תל אביב.

טל: 03-5461434

פקס: 03-5461404


 

שגרירות ישראל בקולומביה

כתובת: edifico caxdac
calle 35, no. 7-25, piso 14

Bogota

טל: 57-1-3277-500+

פקס: 57-1-3277-555+

אי מייל: info@bogota.mfa.gov.il

אתר אינטרנט: http://bogota.mfa.gov.il

שעות פעילות: ב'-ה': 9:00-12:00