עוד על צ'ילה

מזג אוויר בריו ובאיגואסו בפסח

האם פסח (אפריל) זה זמן טוב לביקור בריו ובמפלי ...

כניסה לטורס דה לה פיינה

האם צריך לקנות כרטיס לפארק טורס דה לה פיינה ...

צ'ילה - ויזה לצ'ילה ושגרירויות

לישראלים אין צורך בויזה בשביל להיכנס לצ'ילה, רק בדרכון התקף לחצי שנה לפחות. בכניסה למדינה מקבלים אשרת שהייה למשך 90 יום.
 

הארכת אשרה
את אשרת השהייה ניתן להאריך בסנטיאגו, אך הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לצאת לארגנטינה ולחזור וכך לקבל אשרה ל-90 ימים נוספים. זה פשוט, זה לא עולה הרבה כסף ובכל מקרה, סביר להניח שתרצו לצאת לארגנטינה לעיתים קרובות על מנת לעשות טרקים או לבקר במקום אטרקטיבי כלשהו.

 

שגרירות צ'ילה בישראל

כתובת: רח' קאופמן 8, קומה 4. תל אביב.

טל: 03-5102751

פקס: 03-5100102

שעות פעילות: ב'- ה': 8:30-14:00

                          ו':  8:30-15:00

 

שגרירות ישראל בצ'ילה

כתובת:San sebastian 2812

Pisco 5                                  
santiago de chile            

טל: 56-2-7500500+

פקס: +56-2-7500555

אי מייל: info@santiago.mfa.gov.il

אתר אינטרנט: http://santiago.mfa.gov.il

שעות פעילות: ב'-ה': 10:00-13:00